Hangtál relaxáció

 Pénteki napokon tartunk hangtálas és gongos relaxációs foglalkozást, a megnövekedett igény miatt havonta több időpontban is.

Időpontokról kérlek telefonon érdeklődj. Igény szerint min. 6 fős csoportnak/baráti körnek külön is tartunk akár hangtálas akár gong harmonizációt.

Hangtál/gong:    2023 első félévi időpontok:
– Január 6,20
– Február 3,17
– Március 3,17
– Április 14,28
– Május 12,26
– Június 9,23 pénteki napokon 18-tól és 19.30-tól.
Részvételi díj: 5000 Ft/fő. A foglalkozást Kray Gyuri és Zsuzsi tartja.

Hangfürdő:
– Január 13
– Február10
– Március 24 pénteki napokon 18-tól és 19.30-tól, részvételi díj 4000 Ft/fő. A foglalkozást Biczok Benjámin tartja. Hozzá lehet egyéni hangterápiára is jelentkezni, mely 1 óra időtartamú és 8000 Ft/alkalom.

Gong/Dob: Január 27-én pénteken 19 órától, részvételi díj 4000 Ft/fő. A foglalkozást H. Zoltán és F. Zsolt tartja.

A foglalkozások időtartama: kb. 75 perc

         

Minden ember szereti a gong hangját, mert a vibráció nyelvén szól hozzánk: nemcsak halljuk, hanem a testünkben is érezzük a rezgését. A hangok testre és lélekre gyakorolt hatása ősidők óta ismert volt Nepál, Tibet, Buthan, Mongólia, Kína és India kultúrájában. A rezgések emberre gyakorolt hatását a korai civilizációkban: Egyiptomban, Babilóniában és Perzsiában is tanulmányozták. Már akkor felismerték, hogy a szervezet öngyógyító folyamatait felébreszti és működésbe hozza.

A gong zeneterápiás, hangterápiás, rezgésterápiás használata az utóbbi években kezd elterjedni Európában. A keleti gong-meditációból nőtt ki a mai nyugati hangmasszázs, mint terápia. A hangmasszázs fizikai hatást gyakorol a testünkre. Mivel testünk háromnegyede vízből áll, és a víz a hanghullámokat kiválóan továbbítja, a hangok által keltett rezgések eljutnak minden egyes sejtünkhöz. Mindenki könnyen meggyőződhet róla, ha a teste tetszőleges pontja közelébe helyez egy gongot, s megütögetve rezgésbe hozza; egész testében érezni fogja a vibrációt. Ismeretünk szerint a gong felhangjainak széles spektruma harmonizáló hatású, a fizikai testre gyakorolt jótékony hatásán túl inspirálja a lelket és a szellemet is. A test energiaközpontjaira gyakorolt hatásán keresztül tisztítja az aurát. A gong rezonanciája felébreszti a kreatív erőket, növeli a vitalitást.

Jelenleg max. 8 fős csoportokkal tartjuk a foglalkozásokat ezért ha nem szeretnél lemaradni egy kellemes, relaxációs programról, kérlek jelentkezz be.

Részvételi díj:

3000 és 4000 Ft/fő.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.