Sótégla és sófal építés

Az elmúlt időszakban egyre többen ismerték fel azt a lehetőséget, hogy só építőelemek felhasználásával nemcsak kivételes esztétikai hatást lehet elérni azoknál a tereknél, ahová beépítésre kerülnek ezek, hanem, pozitív egészségügyi hatásuk is van a környezetükben élőkre.

Nagyon széles körben lehet a só építőelemeket felhasználni, úgy lakossági, mint közületi intézményekben, pl: szállodákban, óvodákban, éttermekben, egészségügyi központokban. A leggyakoribb alkalmazási lehetőségek: falrészletek háló, gyerekszobákban, térelválasztók irodákba, lépcsőfeljárók, recepciós pultok, relaxációs só szobák, szauna (száraz).

A só felületek megvilágítása elősegíti a kipárolgást, a negatív ionok kibocsájtását, amely jótékony hatással van a szervezet egészére, erősíti az immunrendszert. Ugyanakkor neutralizálja a légteret, megköti a túlsúlyban lévő műszaki cikkek által kibocsájtott pozitív ionokat. Mindezek mellett a só felületek színterápiás hatása segít pl. a légzőszervi panaszok enyhítésében, stressz oldásban, nyugtató hatása van.

Egyre többen szenvednek allergiában. Rajtuk segíthet egy pár m2 só téglafal, főleg olyan helyiségbe beépítve ahol naponta több időt eltöltenek. A só pára hatására a légzés könnyebbé válik és természetes antihisztamin jellegénél fogva a tüneteket jelentősen enyhíti. A légúti és asztmatikus betegségekre, koncentrációs és alvászavarok csökkentésére is ajánlott napi 2-3 órát eltölteni nagyobb mennyiségű só felületek közelébe.

Cégünk tanácsadásban tud segíteni sótéglafal, dekor elem vagy egyéb felületek kialakításánál amennyiben nálunk vásárolják meg a szükséges sótéglát.

Referenciánk a Sóterápium sóbarlang kiépítése, amelyben összesen 15 tonna himalájai só van beépítve, sótégla, szikla és granulátum formájában.

A recepciós pult –mely sótéglával van burkolva- egyedi tervezésű, alkalmazkodik a hely igényeihez, és méreteihez.

SÓTÉGLA TECHNIKAI  ADATOK:

  • Méret:     20x 10x 5 cm
  • Felület: sima vagy domború
  • Súly:     kb.2,5 kg/db
  • Kiadósság: 1m2 ≥50 db
  • Felhasználás: víz és páramentes helyiségben
  • Ragasztás: speciális ragasztó,

ÁRAJÁNLAT:

  • Min. 200 db-tól: kérje egyedi ajánlatunkat
  • Kiszerelés: gyűjtő csomagolás: 12 db/kartondoboz, melyben a só téglák egyesével vannak csomagolva.

Az ajánlat szállítási költséget nem tartalmaz, az árut a SÓTERÁPIUM székhelyén vagy raktárában lehet átvenni nyitvatartási időben. Ettől eltérő esetben a szállítás külön megállapodást képez.