Köhögés

A civilizáció fejlődésével napjainkra jelentősen megnőtt a légúti megbetegedések (asztma, allergia, stb.) és egyéb légúti, köhögéssel járó panaszok száma. Az urbanizáció és a levegőszennyezés megnövekedett mértéke miatt nagyon sok a por és az allergén a környezetünkben.

Mivel a legtöbb légzési nehézség, légúti panasz egyik fő kísérője a köhögés, így rengetegen szenvednek ettől a tünettől.

Himalájai sóval a köhögés ellen

Hogyan csillapíthatjuk a köhögést a himalájai só segítségével?

  1. A sós levegő belégzése egy természetes köhögés csillapító módszer, amely megnyugtatja és kitisztítja a tüdőt, regenerálja a légzőszervrendszert. Az inhalációhoz használjunk sóoldatot.
  2. A baktérium és pormentes, tiszta, ózondús levegő biztosításával nem kerül több allergén a légutakba. A himalájai sólámpa kitűnő eszköz az otthoni levegőszűréshez.
  3. Súlyosabb esetben segít a sóterápia: látogasson el a Sóterápium sóbarlangba néhány alkalommal, és érezni fogja a változást! A köhögés csillapul, a lélegzés könnyebb és mélyebb lesz a megnövekedett tüdőkapacitásnak köszönhetően.
  4. Használja a DSI száraz só-inhalátort, mellyel bármikor, bárhol hozzájuthat a sókristály terápia gyógyító hatásához.

Sóterápium


+36 20 251 4127

Partnereink

Sóterápium Kft
1211 Budapest, Posztógyár utca 1.
Adószám: 23110863-2-43


Saját rendezvény sóbarlangban!

Sóbarlangunk kis csoportos tréningek, előadások, képzések, közösségi események, szülinapi zsúrok, gyereknap, stb - lebonyolítására, kiválóan alkalmas. A programokat előre egyeztetett időpontban, zárt körűen szervezzük.