Hangfürdő tibeti hangtálakkal

Időpont
Időpont(ok) - 2022/10/14
18:00

Kategóriák


HANGFÜRDŐ  TIBETI HANGTÁLAKKAL

A hangtál napjaink egyik legismertebb hangterápiás eszköze. Különféle fémötvözetekből készült, melyet a keleti és most már a nyugati (alternatív) gyógyászatban is használnak. Egy hangtál megszólaltatva, felhangokban gazdag hangteret hoz létre, mely az eredeti egységállapotunkat idézi: testileg az egészség, lelkileg a harmónia.

A gyógyító hangokkal történő munka testi és lelki harmóniát teremt. Ahogyan egy tó tükrébe dobott kavics hatására, koncentrikus kör alakú hullámok terjednek, úgy áramlanak a testben lévő sejtek vízmolekulái is a hangtál rezgéseinek hatására. Serkenti az öngyógyító folyamatokat, segíti az elengedést. A testünk kb. 60—70%-ka víz — ez mint rendkívül hatékony, éltető és közvetítő közeg — a rezgéseken keresztül, beindítja a szervezet anyagcsere folyamatait.

A hang és a zene évezredek óta a gyógyítás része volt. A hangokkal végzett kezelés a világ legrégebbi terápiáinak egyike. Tibetben a harmóniának és az egyensúlynak fontos szerepe van: hitük szerint minden élőlény a harmóniát és a mindenséggel való egységet keresi. Ők úgy gondolják, hogy különféle rítusokkal, bárki kapcsolatba tud lépni a központi energiaárammal mely az egész univerzumban jelen van. Évszázadok óta vallási szertartásaikon számos eszközt (pl. hangtál, dob, gong, harang, csörgő) használnak illetve mantrákat recitálnak, az egységélmény megélése érdekében, illetve a negatív gondolatok, betegségek elűzésére.

MIRE és KIKNEK AJÁNLHATÓ:

  • egyénileg és/vagy rokonok, házaspároknak kiscsoportban vagy párban
  • általános stresszoldó-közérzetjavító, készségfejlesztő,
  • bármilyen korosztályú csoportok életminőségét a hangokkal is elő lehet segíteni, illetve javítani

IDŐPONTOK:  pénteki napokon  18 órától és 19.30-tól  a sóbarlangban.

  • December 16-án
  • Január 10-én,
  • Február 17-én

RÉSZVÉTELI DÍJ: 4000 Ft/fő/alkalom

Kérjük jelentkezz be telefonon, a létszám korlátozott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük