Légzéstechnikák gyakorlása /Hahota jóga

Légzéstechnikák gyakorlása /Hahota jóga

Légzéstechnikák- Március 12-én és 26-án Csütörtökön 10-11-ig

Havonta 1-1 foglalkozást tartunk a légzéstechnikákból és a szervhangokból.

Mindkettő nagyon hasznos, több különböző mély légzés technikát gyakorolunk és lehet elsajátítani. Ezeknek az a célja, hogy a szervezet öngyógyító képességét beindítsa és serkentse.

A sóbarlangban végzett légzőgyakorlatok hatékonyabbak mintha egy egyszerű teremben végeznék, a só jótékony hatása jobban tud érvényesülni.

Részvételi díj: 1500 Ft/fő/alkalom, a foglalkozás a sóbarlang relax termében zajlik, tehát egyben sóterápián is részt vesznek a jelentkezők

Hahota jóga / Időpont igény szerint

Vitalitás generátor-Életerő serkentő-Természetes gerjesztő-Küzdőerő segítő
Forradalmian új módszer, melynek révén hosszan tartó, szívből jövő nevetés érhető el.

A nevetés szavak nélküli kapcsolatteremtés, ahol a gondolatok közlése nem szavak, hanem cselekvés, mozdulat, taglejtés által történik. A mozgás az érzéseket is felszínre hozza, testünk és tudatunk egyszerre frissül fel. A nevetés ingyenes, mégis a legjobb orvosság, a legkellemesebb gyógyszer. Mélyíti a légzést, csillapítja a fájdalmat, oldja a feszültséget, csökkenti a stressz ártalmait, erősíti az immunrendszer védekezőképességét, megelőz, gyógyít és még a mellékhatásai is mind előnyösek.

A speciálisan képzett tanáraink küldetése, hogy az örömfejlesztés legkézenfekvőbb eszközét, az éltető, egészségjavító, fergetegesen vidám, örömszerző mozgást, a nevetést terjesszék.

Jelszavunk: ”Jöjj KacagÓra

 Hahota jóga a SÓTERÁPIUM SÓBARLANGBAN

 Nevetésvezénylő: Biczók Benjámin

Várunk mindenkit, akiben van hajlandóság a nevetéshez!

Hozz magaddal váltó cipőt, laza ruhát, innivalót és 1500 Ft-ot.

Mielőtt elindulnál, érdeklődj a szabad helyek felől!

Partnereink

Saját rendezvény sóbarlangban!

Sóbarlangunk kis csoportos tréningek, előadások, képzések, közösségi események, szülinapi zsúrok, gyereknap, stb - lebonyolítására, kiválóan alkalmas. A programokat előre egyeztetett időpontban, zárt körűen szervezzük.

Akció

Azon vendégeinknek, akik regisztrálnak honlapunkon, 1 db ingyen belépőt biztosítunk.