Öngyógyító légzésterápia

Időpont
Időpont(ok) - 2019/12/05
10:00 - 11:00

Kategóriák


Megdöbbentő, de igaz: az emberek többsége nem lélegzik helyesen. A rossz, felületes, levegő után kapkodó légzés következtében a vér is a kelleténél kevesebb oxigénhez jut.

A tudatos, mély, teljes tüdőt megmozgató légzés szinte új erővel tölti az egész szervezetet. Nem véletlenül az ősi indiai jóga központi eleme a helyes légzés.

Légző gyakorlatokkal, tudatos légzéssel az általános egészségi állapotát is javíthatja az ember.

EGÉSZSÉGES embereknél a légző gyakorlatok növelik a tüdő térfogatát, javítják a szervek vérellátottságát, javítják a közérzetet.

TÜDŐBETEGSÉGBEN szenvedők gyakorta küszködnek légzési zavarokkal, életüket mindennapjaikat ez nagyon megnehezíti. De a megfelelő légző gyakorlatok rendszeres végzésével javulhat a légzésük minősége. Azzal, hogy erősödnek a mozgatóizmok, könnyebben távozik a tüdőváladék, valamint lassul a betegségségük előrehaladása is.

Az a természetes, hogy aki beteg, az szakembertől tanulja meg a neki ajánlott gyakorlatsort.

Ezért rendszeresen szervezünk LÉGZÉSTERÁPIÁS foglalkozásokat a sóbarlangban, így fokozódik a sóterápia és légző gyakorlatok hatása is a só miatt.

Az egyik foglalkozáson a HAT GYÓGYÍTÓ HANGOT gyakoroljuk, másikon különféle mélylégzés gyakorlatot, mely a szervezet öngyógyító folyamatait serkenti.

A foglalkozást Biczók Benjámin tartja kéthetente Csütörtökön 10-11-ig.

Részvételi díj: 1500 Ft/alkalom

Jelentkezni: Sóterápium sóbarlangban személyesen vagy telefonon

06 20 2514-127

 www.soterapium.hu

 

Partnereink

Saját rendezvény sóbarlangban!

Sóbarlangunk kis csoportos tréningek, előadások, képzések, közösségi események, szülinapi zsúrok, gyereknap, stb - lebonyolítására, kiválóan alkalmas. A programokat előre egyeztetett időpontban, zárt körűen szervezzük.

Akció

Azon vendégeinknek, akik regisztrálnak honlapunkon, 1 db ingyen belépőt biztosítunk.