Nyitott Gyárak Hétvégéje

Időpont
Időpont(ok) - 2019/06/29 - 2019/06/30
10:00 - 17:00

Kategóriák


A Csepel Művek a Nyitott Gyárak Hétvégéjén, a Budapest 100 külön kiadású programján várja a látogatókat. Az óriási, egyedülálló értékeket rejtő gyárterületen ma egymás mellett találhatók milliárdos nagyvállalatok, egyszemélyes úűhelyek, gépgyártás és filmdíszletek, kerékpáros cégek, zenekari próbatermek és számos más tevékenység.

A KÉK -Kortárs Építészeti Központ a Shared Cities: Creative Momentum program keretében helyi partnerekkel azon dolgozik, hogy a több mint száz éve működő terület ipari és kulturális öröksége a fejlődés erőforrásává válhasson.

Ehez a programhoz csatlakozott a Sóterápium sóbarlang is, ahol rövidített turnusokban -minden óra egészkor és félkor- ismertetjük röviden az épület történetét és a sóterápia jótékony hatását.

A gyerekekkel érkezők kipróbálhatják a Somokozót és még egy ajándék belépőt is kapnak, mellyel ismét ellátogathatnak egy sóterápiás turnusra.

Kérjük jelentkezzen be.

Partnereink

Saját rendezvény sóbarlangban!

Sóbarlangunk kis csoportos tréningek, előadások, képzések, közösségi események, szülinapi zsúrok, gyereknap, stb - lebonyolítására, kiválóan alkalmas. A programokat előre egyeztetett időpontban, zárt körűen szervezzük.

Akció

Azon vendégeinknek, akik regisztrálnak honlapunkon, 1 db ingyen belépőt biztosítunk.