Női szemmel- önismereti női műhely

Időpont
Időpont(ok) - 2022/04/01
18:00

Kategóriák


A Női Önismereti Műhely célja, hogy minél többen legyünk, akik változtatni szeretnének az életükön, az éppen aktuális sorshelyzeten. A jelen kihívásokkal teli időszakban komoly támogatást tud adni egy Női közösség ereje, ahol az egymásra figyeléssel és a hasonló élethelyzetekkel, kihívásokkal küzdő nőtársunk példáján keresztül rálátást kaphatunk saját folyamatainkra.
Ha részese akarsz lenni egy jó kis közösségnek, amihez mindenki azt teszi hozzá, amiben a legjobb kölcsönösen segítve egymást abban, amire épp szüksége van, akkor itt a helyed !
Mit jelent NŐNEK lenni?
Hogyan éljük meg nőiségünket, mi rejlik női szerepeink, álarcaink, a színfalak mögött?
Sokszor elrejtjük igazi énünket még önmagunk elől is – tudatában sem vagyunk cselekvéseink, életutunkban lejátszott játszmáink belső, rejtett tartalmával. Mi indikálja az éppen aktuális döntéseinket, párválasztásunkat, irányváltoztatásunkat? Miért ismételjük önmagunkat, kudarcainkat szüntelen akár évtizedeken át is ugyanazon klisé szerint? Egyfajta belső utazással keressük a választ és egyben a megoldásokhoz vezető kiutat is kötetlen beszélgetés, egymásra hangolódás keretében.
Megosztva egymással élményeinket, tapasztalatainkat, napi kihívásainkat, kérdéseinket, már önmagában is egy fél gyógyulást jelenthet.
Két hetente haladunk tovább a jelenlévők megéléseire, tapasztalataira, kérdéseire építve a legkülönbözőbb témákban.
INDULÓ TÉMÁNK:
1. Ismerkedünk egymással ☺
2. A kialakult „külső krízis” hatása női önbecsülésünkre
3. szabadon választott ☺ ad-hoc felvetések -amit Ti szeretnétek!
A foglalkozást Mészáros Rozi vezeti. Ha szeretnél részt venni, kérlek jelentkezz be telefonon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük