Légzőizom tréning és szervhangok gyakorlása

Időpont
Időpont(ok) - 2021/05/21
18:00

Kategóriák


A hangok rezgésváltozást idéznek elő. A hat gyógyító hang felszabadítja a szervekben megrekedt energiát, és ez által segíti az öngyógyító folyamatok beindulását.

Tematika:

Felkészülés a hat gyógyító hang gyakorlására. Fontos információk, hogy hatékonyan alkalmazzuk a gyakorlatokat: a helyes testtartás és hangképzés. Ezután gyakorlás és még több információ szervenként, hangonként. A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel a tüdő hangjára fektetjük a hangsúlyt, megelőzésre és COVID-19 fertőzésen átesett betegek utókezelésére kifejezetten ajánljuk.

  1. A tüdő hang (szszsz) gyakorlata: A megelőzés és/vagy megfázás, influenza, nyálka, fogfájás, dohányzás, asztma, tüdőtágulás vagy depresszió esetén, vagy a mellkas és a kar mozgásterének növelése céljából végezhető.
  2. A vese hang (húúú) gyakorlata: A megelőzés és/vagy hátfájás, fáradtság, szédülés, fülcsengés vagy a vese méregtelenítése esetén ajánlott végezni.
  3. A máj hang (sssss) gyakorlata: A megelőzés és/vagy harag, agresszió, vagy a máj méregtelenítése esetén hatásos.
  4. A szív hang (haaaa) gyakorlata: A megelőzés és/vagy torokfájás, atka, duzzadt íny vagy nyelv, szívbetegség, szívfájdalom, idegesség, rosszkedv, illetve a szív méregtelenítésére jó.
  5. A lép hang (khúúú) gyakorlata, a gyomorra és a hasnyálmirigyre is hat): A megelőzés és/vagy emésztési zavar, hányinger, gyomorgörcs, szélprobléma, hasmenés és a lép méregtelenítése esetén alkalmazzuk.
  6. A hármas melegítő hang (hííí) gyakorlata: A hármas melegítő vezeték a test három energiaközpontjára utal. A felső szint -az agy a szív és a tüdő- forró. A májat, vesét, gyomrot, hasnyálmirigyet és lépet magába foglaló középsőszakasz meleg. Az alsó szint pedig, ahol a vastag-és vékonybél, a hólyag és a nemi szervek helyezkednek el hűvös. Ez a gyakorlat kiegyenlíti a három szakasz hőmérsékletét, ezáltal mély, pihentető alvást indít el. Segít az altatókról való leszokásban, intenzív sportolás, vagy nagy meleg idején a szervek túlmelegedését megakadályozza. Nagyon hatékony a stressz csökkentésére, vagy csak egyszerű lazításra is kitűnő.

A foglalkozást szakember tartja min. 4-max 6 fős csoportoknak heti rendszereséggel.

Ára: 2000 Ft/alkalom.

Kérjük jelentkezz be!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük