Hangfürdő-tibeti hangtálakkal

Időpont
Időpont(ok) - 2021/05/28
18:00 - 19:15

Kategóriák


A hangtál napjaink egyik legismertebb hangterápiás eszköze. Különféle fémötvözetekből készült, melyet a keleti és most már a nyugati (alternatív) gyógyászatban is használnak. Egy hangtál megszólaltatva, felhangokban gazdag hangteret hoz létre, mely az eredeti egységállapotunkat idézi: testileg az egészség, lelkileg a harmónia.

A gyógyító hangokkal történő munka testi és lelki harmóniát teremt. Ahogyan egy tó tükrébe dobott kavics hatására, koncentrikus kör alakú hullámok terjednek, úgy áramlanak a testben lévő sejtek vízmolekulái is a hangtál rezgéseinek hatására. Serkenti az öngyógyító folyamatokat, segíti az elengedést. A testünk kb. 60—70%-ka víz — ez mint rendkívül hatékony, éltető és közvetítő közeg — a rezgéseken keresztül, beindítja a szervezet anyagcsere folyamatait.

A hang és a zene évezredek óta a gyógyítás része volt. A hangokkal végzett kezelés a világ legrégebbi terápiáinak egyike. Tibetben a harmóniának és az egyensúlynak fontos szerepe van: hitük szerint minden élőlény a harmóniát és a mindenséggel való egységet keresi. Ők úgy gondolják, hogy különféle rítusokkal, bárki kapcsolatba tud lépni a központi energiaárammal mely az egész univerzumban jelen van. Évszázadok óta vallási szertartásaikon számos eszközt (pl. hangtál, dob, gong, harang, csörgő) használnak illetve mantrákat recitálnak, az egységélmény megélése érdekében, illetve a negatív gondolatok, betegségek elűzésére.

Mire és kiknek ajánlható:

* egyénileg és/vagy  párban, kiscsoportban

   általános stresszoldó-közérzetjavító, készségfejlesztő,

* bárkinek az életminőségét a hangokkal is elő lehet segíteni, illetve javítani

Max 6 fős csoportokat szervezünk, ezért fontos a bejelentkezés.

Részvételi díj: 3000 Ft/fő, mely a sóbarlang belépőt is tartalmazza

SZÉP kártyát elfogadunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.